همین تکه آهنهای قراضهی بی خاصیت وقتی به دست اهلش بیافتند، چنان ارزشی مییابند که کسی فکرش را هم نمیکند. بهرام آشفته یکی از همان آدمهای بلد و اهل فن است، که خوب میداند با قطعات زائد و بازیافتی خودروها چهها که نمیشود کرد! روزگاری خودش تعمیرکار خودرو بوده، برای همین بهتر از دیگران زبان سرد این قطعات سرسخت فلزی را میفهمد و میتواند جان تازهای به آنها ببخشد. بهشت او انبار ضایعات است زیرا در آنجا میتواند رویاهایش را با دست خود بسازد.
آشفته هنرمندی خودآموخته است، که از همان جوانی در کنار تعمیر خودرو، گاه دلش را به دریا میزد و با همان قطعات دوریزی که دم دستش بود، مجسمهای میساخت. همین گاه و بیگاهها بالاخره کار دستش دادند و پایش را به دنیای هنر باز کردند.
بهرام آشفته در سال ۸۵ به طور حرفهای وارد هنر مجسمهسازی با قطعات دوریز خودرو شد. آثار او تلفیقی از هنر مدرن و کلاسیک هستند، که با تکنیک جوشکاری ساخته شدهاند. چندین تُن قطعات خودرو، دستگاه موتورجوش، فرز، دیرل و... همه از همراهان او در ساخت این مجسمههای فلزی اند، البته در این حرفه خلاقیت حرف اول را میزند.
کسب رتبه نخست در رشته حجم از نهمین جشنواره تجسمی فجر، برپایی ۱۳ نمایشگاه فردی و حضور در ۱۲ نمایشگاه گروهی از جمله افتخارات و فعالیتهای این هنرمند خطهی آذربایجان شرقی به حساب میآیند.