دنیای مضحکی است، زیرا نقش قاتل و منتقم یکی شده و سایرین نقشی جز قربانی ندارند؛ قربانیانی که گویا کسی حق بشر بودنشان را هم به رسمیت نمیشناسد.
موشن گرافیک «چرا مرگ بر آمریکا» با مطرح کردن این سؤال مهم، پاسخهای روشن و تفکربرانگیزی برای مخاطبانش دارد. به طوری که خط جنایتهای آمریکا را از بدو پیدایش و اشغال سرزمین سرخپوستان، که با کشتار و بردهداری آنها نیز همراه بوده، تا به امروز دنبال میکند و از فجایعی سخن میگوید که هنوز بعد از چند دهه اثرات دردآورشان قابل مشاهده است. ساختار اصلی این موشن گرافیک بر پایه نمایش عکسها و مطرح کردن تیتروار ظلمهای این دولت مستکبر در یک صد سال گذشته شکل گرفته است و سعی شده تاحد ممکن از زاویهی اسناد تاریخی که توسط نشریات، روزنامهها و سایتهای رسمی ایالات متحده چاپ و منتشر گردیده به این جنایات تاریخی نگاه شود. و همین امر موجب شده تا جوان امروز به شکلی بیطرفانه به تماشای این اثر دو دقیقهای بنشیند و در آخر خود به پاسخ این سؤال مهم دستیابد، که چرا مرگ بر آمریکا؟
این اثر که به همت خانه طراحان انقلاب اسلامی و در سازمان هنری رسانهای اوج تهیه و تولید گشته، تلاش دارد پرده از حقیقت رویای آمریکایی بردارد، تا تاریخ نامردیها بار دیگر تکرار نشود.