داستان ها همیشه خواندنی نیستند، گاهی دیدنی اند و گاهی بستنی!
دگمهها، از آن دسته اشیاء هستند که بسیاری از مواقع از خود لباس جذابترند. به خصوص اگر این دگمهها دارای شخصیت فانتزی یا داستان گونه باشند. دگمههای شیرین، چیزی فراتر از یک شی خاص برای باز و بسته کردن لباس را به مخاطب عرضه میکنند، دگمههایی که با پشت سر هم قرار گرفتن داستانی را روایت می کنند و با بستن آنها، داستان کامل میشود و فضایی نمایش گونه را تجسم می کند. شاید در نگاه اول مخاطب این مجموعه، کودکان و نوجوانان به نظر بیایند، ولی کاربر بزرگسال نیز میتواند با استفاده از این دگمهها ساعتها ذهن خلاق خود را مشغول کند. یکی از دستاوردهای موفق این دگمهها توجه به نکات کوچک زندگی و آفرینش تجربهای نو با محصولی ساده است. محصولی که تصاویر متحرک را بهجای کاغذ و پشت شیشهی تلویزیون بر لباس مخاطب نقش میزند.
شیرین افضل زاده، فارغالتحصیل رشتهی گرافیک از دانشگاه تهران، برای اولین بار در سال ۱۳۸۹ بهطورجدی به فکر طراحی دگمههای روایتی افتاد. این ایدهی زیبا که با الهام از کاربرد اصلی دگمه(پشت سر هم قرار گرفتن و بسته و باز شدن) طراحیشده است، توانسته توجه بسیاری از کسانی را که دنبال خلاقیتهای کوچک در زندگی روزمره هستند به خود جلب کند. تعدادی از دگمههای او با شیوهی متفاوت اتصال و تکمیل طرح با دوخته شدن به لباس، کاراکتری متفاوت از یک دگمهی ساده را برای مخاطب ایجاد کرده است.
این طراح جوان با نام شیرین دگمه، مراحل تجاریسازی این ایده ی خلاق را طی کرده و در فروشگاههای مختلف محصولات خود را عرضه کرده است. مجموعه اولیه این دکمهها، موضوع پایاننامه ی افضل زاده بوده و بعد، طرحهای جدیدی به این مجموعه اضافهشده است.