آجیل و خشکبار به منظور حفظ کامل خواص، نیاز به نگهداری صحیح دارند تا کیفیت محصول در مدت زمان معینی حفظ و مشتری با اطمینان بیشتری از آن استفاده نماید. این مهمی بود که مرحوم سیدحسین حسینی در زمان تأسیس فروشگاه آجیل و خشکبار، در سال ۱۳۴۲ در نظر داشت. به دنبال آن فرزندانِ او نیز ایده و نظرات یکسانی را پیشگرفته و با مدیریت مناسب دو شعبه فروشگاه در مشهد با عنوان "برادران حسینی" کار مرحوم پدر را پیگرفتند. این دو برادر در راستای تحقق و تداوم اهداف حرفه ای پدر تصمیم گرفتند با کانون تبلیغاتی خلاقیت وگرافیک تارنگ که تا آن زمان پروژه های موفق متعددی را طراحی و اجرا کرده بود، وارد همکاری شده و از این طریق زمینه ای را برای معرفی و بازاریابی محصولات خود فراهم کنند.دفتر طراحی تارنگ به عنوان مسئول امور تبلیغاتی و ترویجی این شرکت، در راستای جلب نظر مشتری، دو رویکرد اصلی را در جهت پیش برد کار خود انتخاب کرده که تعریف انواعی از قالب های تبلیغاتی در جهت ترویج عنوان تجاری، یکی از این راهکارها بوده است. این شرکت طراحی، تنها به طراحی بسته بندی کالای مورد نظر توجه نداشته و معرفی این محصولات را در اشکال مختلفی چون آگهی مطبوعاتی، طراحی تقویم دیواری و طراحی بیلبورد نیز مدنظر قرار داده است. اما رویکرد اصلی که در طراحی محصولات چشم گیر به نظر می رسد، توجه به ماهیت محصول و استفاده از پارامترهای هویت بخش می باشد. کانون تبلیغاتی تارنگ سعی کرده با کمک گرفتن از مواردی چون ترکیب رنگی شاخص و بهره گیری از طرح و نقش به کار رفته در هنر ایرانی، فضای خاطره انگیز و ماندگاری را برای مخاطب ترسیم نماید.. در نهایت می توان گفت تلاش موثر در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری این پروژه سبب شده تا آجیل و خشکبار برادران حسینی به عنوان یکی از مطرح ترین نشان های تجاری برتر و محبوب در چند سال اخیر شناخته شده و جایگاه ویژه ای در میان مشتریان پیدا کند.