شرکت بیام دیزاین طرحی از مدرسهای ابتدایی در منطقۀ کرمان ارائه کرده که با محوریت پایداری اقلیمی ایدهپردازی و طراحی شده است. این طرح متعلق به مدرسهای ابتدایی در جیرفت کرمان است که طراح از سیستم جمعآوری آب باران، Rainwater Collecting System، در آن استفاده کرده است. در این ایده، کاسههایی برای جمعآوری آب باران در بالای هر حجم مکعبی تعبیه شدهاند که از اب جمعآوری شده در آنها میتوان برای مصارف گوناگونی از قبیل کاهش دمای فضای داخلی، استفاده کرد.
اما در این طراحیِ همساز با اقلیم، کاسهها با شیب تندشان طوری درنظر گرفته شدهاند که بازدهی بیشتری را برای سیستم مورد نظر فراهم کنند، ازاینرو اتصالی متزلزل و سست را از نظر بصری روی بام ایجاد کردهاند که مشاهدۀ آن تأثیر خوبی بر مخاطبان نخواهد گذاشت. قطعاً با ایجاد تغییراتی در نما یا فرم بنا، میتوان چارهای برای این موضوع اندیشید. یکی از این راه حلها میتوانست بالا آوردن جدارۀ نما برای پوشاندن بخش پایینی کاسهها باشد که این ایده با سایه اندازی بر روی بام، مزایایی از نظر اقلیمی نیز برای طرح داشت.
از سوی دیگر، مسئلۀ هویتبخشی به این طرح مطرح است. رویکرد طراح در طراحی به شیوۀ معماران مدرن نزدیک است. اتخاذ رویکرد معماری مدرن در طراحی این بنا، به حذف هرنوع نقش و نگاری از معماری گذشتۀ کرمان در این بنا منجر شده است. در تصاویر سه بعدی موجود از بنا، درختان نخل تعبیه شده در حیات مدرسه، مصالح آجری نما و تعبیۀ بادگیری که با سادهسازی، طرح آن از قوانین معماری مدرن تبعیت کرده است، شاهدانی از هویت معماری منطقه هستند.