آغازی پر انرژی همراه با افول در گذر زمان ، توصیفی است که با یک نگاه کلی به پوسترهای نمایشگاه کتاب تهران می توان بیان کرد .این افول هم به کیفیت اجرای پوسترها مربوط می شود و هم به خلاقیتی که جایش خالی است.در حالی که چنین رویدادهایی ویترینی هستند برای نمایش خلاقیت،رشد و هویت طراحی گرافیک ایران، اما متاسفانه این نکته جز در معدودی از این پوسترها دیده نمی شود. دراغلب این پوسترها به اشاره ای دم دستی به شکل کتاب و شعار هر دوره اکتفا شده است. البته نا گفته نماند که طراحی پوستر برای نمایشگاهی با مخاطبین گسترده و در سطوح فرهنگی مختلف بسیار دشوار است به ویژه آنکه موضوع مشترک این پوسترها یک رویداد تکرار شونده است که نوآوری و خلاقیت را مشکل می کند.
با این حال نسپردن کار به کاردان در این سالها منجر شده تا با مجموعه ای نا امید کننده رو به رو باشیم؛ در این میان پوستر بیست و هفتمین دوره از رویکردی متفاوت خبر می دهد که از نمونه های گذشته بسیار مناسب تر و خلاقانه تر است؛ رویکردی که امیدواریم امسال در پوستر بیست و هشتمین دوره نیز شاهد آن باشیم.
گفتنی است طراحی پوستر بیست و هشتمین دوره از نمایشگاه کتاب تهران به ابراهیم حقیقی سپرده شده است.از طراحان پوستر سالهای گذشته این رویداد می توان به علی دیوان دری ،سیاوش فانی ،طاها فکوری،محسن یوسفی و ... اشاره نمود.