داشتن لباس فرم شاید برای فضایی مانند هیئت کمی سنگین به نظر برسد. معمولاً فضاهایی مانند مدرسه و یا سازمانها که نظاممند هستند و افراد علاوه برداشتن تعهد زمانی، وظیفهی خاصی را نیز بر عهدهدارند، از لباس فرم استفاده میکنند؛ ولی در اینجا تعهد خادمان یک امر قلبی است. در هیئت، فضا بیشتر از آنکه قوانین ظاهری داشته باشد، نظمی باطنی دارد که همه را به خود وابسته و مسئولیتپذیر میکند. عشق به صاحبان این خیمهها باعث ایجاد فضایی متفاوت میشود که افراد بهدوراز معادلات زندگی روزمره، بدون چشم داشت با دلوجان وظیفهای را انجام میدهند.
طراحی لباس در هیئت هنر پیش از آنکه برای خادمان باشد برای کمک به مهمانان عزادار است تا راحتتر بتوانند خادمان هیئت را بشناسند و از آنها کمک بگیرند. این لباسهای فرم (که پیشتر کمتر در هیئتهای دیگر دیدهشده است)، از وجوه تمایز هیئت هنر محسوب میشود. در طراحی لباس آقایان سعی شده است با الهام از لباسهای نظامی و گذاشتن بند سرشانه، صلابت و ایستادگی را به بیننده منتقل کند، برخورد گرم و صمیمی خدام با مهمانان به خصوص هنگام ورود، مکمل این لباسها شده است و صلابت را در کنار محبت باهم به نمایش گذاشته است. لباس بانوان هم که مانتو و شال خاص هیئت است، به نحوی طراحیشده است که در کنار حفظ حجاب کامل، خادمان بتوانند بدون مزاحمت به فعالیت بپردازند. طراحی لوگو بر روی سرآستینهای مانتو و بازوی لباسها برای آقایان و یقهی ایستاده، این لباسها را متمایز از دیگر لباسهای مشکی کرده است. نکتهی شاخص امسال، لباس دمام زن ها بود. لباس این گروه که برنامهی هیئت با دمام زنی آنها شروع میشود، معمولاً همان لباس فرم همراه با سربند بود. امسال علاوه بر آن کاوری اضافه شد که بهنوعی الهام از کفن پوشان و نشاندهندهی آمادگی برای شهادت بود. پشت کاورها نیز برای هماهنگی بیشتر لباسها با دیگر المانهای امسال هیئت، آرم پوستر که در فضاسازی هم استفادهشده بود، کار شد.
همچنین علاوه بر طراحی لباس برای خادمان هیئت، شال و لباس ویژه محرم برای عزاداران طراحیشده است که در معرض فروش قرار داده میشود. لباسهای مشکی برای کودکان که با استقبال عزاداران مواجه شد، از دیگر محصولات شاخص هر ساله ی هیئت دانشجویان و فارغالتحصیلان هنر است.